Uitlijncontrole

Uitlijncontrole voor een vaste prijs, vanaf €450,- per motor!

Bij een scheepsmotor is het belangrijk om regelmatig de uitlijning te laten controleren en na te stellen.

Niet alleen om schade te voorkomen maar ook om de levensduur  van de motoronderdelen te verlengen. Bij een slechte uitlijning is er namelijk veel meer slijtage aan alle onderdelen van de motor. Dit kan betekenen dat de levensduur van bijvoorbeeld de flexibele koppeling of rubbere potten met 50% worden verminderd. Daarnaast kunnen de lagers in de motor dermate uitslijten dat er ernstige schade aan de motor kan ontstaan.

Voor elke motor adviseert de producent de uitlijning minimaal eens per jaar te laten controleren. Voor motoren die op rubbers staan opgesteld dient er ook te worden nagesteld. MultAlign is hierin gespecialiseerd en kan elk type en merk motor controleren en nastellen. Door gebruik van de nieuwste apparatuur kunnen wij dit snel, vakkundig en tegen een zeer scherp tarief.

MultAlign heeft tevens een speciaal en uniek systeem ontwikkeld voor het continu bewaken van de uitlijning en vibraties. De prijs is zeer scherp en biedt u veel voordelen en besparingen! Klik hier voor meer informatie.
De uitlijncontrole vindt plaats op een door u gewenste locatie en tijd binnen kantooruren, hiervoor hanteert MultAlign een vaste prijs per motor. (wel afhankelijk van type motor)  De prijs van de uitlijncontrole is inclusief:
  • Uitlijning controleren
  • Uitlijning nastellen bij motoren op rubbers of stalen stelvoeten opgesteld
  • 100 kilometer vanaf ons kantoor in Alphen aan den Rijn (meerdere a € 0,40 per kilometer)
Optioneel kunnen wij tijdens de uitlijncontrole een trillingsmeting doen wanneer er sprake is van overmatige/abnormale vibraties om de oorzaak te onderzoeken. De kosten bedragen hiervoor € 150,-.

Merk Motor Opstelling Prijs
Caterpillar Op rubbers € 650,00
Caterpillar Anders dan rubbers € 700,00
MAK Elke opstelling € 675,00
Mitsibushi Elke opstelling € 450,00
ABC Elke opstelling € 550,00
Elk ander merk Elke opstelling € 600,00Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vhosts/multalign.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405