Loctite Epoxy

Loctite Fixmaster Marine Chocking

Na ruim 5 jaar testen en gebruik in Amerika en China is er nu ook in Europa een nieuw epoxy vuller beschikbaar. De Loctite Fixmaster Marine Chocking Compound is ontwikkeld voor het ondergieten van machines, motoren, tandwielkasten etc. De specificaties zijn minimaal gelijk aan de huidige producten voor het ondergieten, echter de prijs niet. Uiteraard is de epoxy gecertificeerd door alle belangrijke classificatie bureaus.

Loctite introduceert Fixmaster Marine Chocking voor een lagere prijs dan de huidige bekende merken, dit resulteert direct in een flinke besparing. Vanzelfsprekend kunt u naast de lage prijs de perfecte kwaliteit verwachten zoals u van Loctite gewend bent.

Loctite Marine Chocking Compound is alleen verkrijgbaar bij MultAlign B.V., waarbij u kunt rekenen op de beste service en bereikbaarheid. Naast de verkoop van de epoxy bied MultAlign namelijk ook uitgebreide ondersteuning. Zo kunt u trainingen volgen voor het zelfstandig, vakkundig ondergieten met Loctite of u kunt er voor kiezen om het hele gietproces en eventueel uitlijnwerkzaamheden uit te besteden aan MultAlign.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vhosts/multalign.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405