Laser Apparatuur

Klik hier voor de verhuurbrochure

Alle Stealth Laser apparatuur werkt met de nieuwste techniek en maakt uitlijnen een peulenschil. Stealth maakt het uitlijnen voor iedereen toegankelijk door aantrekkelijke prijzen.

Naast het gemak en de gebruiksvriendlijkheid (windows gebaseerd systeem) heeft het alle geavanceerde functies voor de meest ingewikkelde uitlijningen.
Het uitlijnen gebeurt stap voor stap en is zeer uitgebreid beschreven, daarom ook voor iedereen gemakkelijk te leren.

De basisset (S-660) is verkrijgbaar vanaf € 5.000 en biedt voldoende functies voor een juiste uitlijning. Zo is het systeem draadloos en bedienbaar vanaf een kleine PDA (inclusief) en wordt er standaard rapport software meegeleverd. De Stealth S-660 is het simpelst te bedienen, het meest uitgebreid en zeer voordelig in de aanschaf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uiteraard bieden wij de juiste trainingen voor het beste resultaat met de Stealth Lasers.

Alle systemen werken draadloos en het systeem draait in windows. Dit betekent dat u snel gewend bent aan de software, vooral omdat de software u stapsgewijs door ieder proces heen helpt.

Pulley Pro

Met de Pulley Pro bent u instaat om snel en eenvoudig pulleys en dergelijke uit te lijnen. Door de gepatenteerde werking van het systeem ziet u in één oogopslag de lineaire en axiale afwijking en kunt u dit snel corrigeren. Dit systeem is de enige op de markt waarmee u direct beide afwijkingen kunt aflezen en kunt corrigeren. Het systeem kost nog geen € 2.000,- en kan door iedereen gemakkelijk geleerd worden.

Pulley Pro green

Bel ons voor een gratis demonstratie van het kennen en kunnen van de Stealth Alignment, Geometrical en Pully Pro apparatuur.

Stealth series:
– Stealth S-670 Alignment Laser (klik voor meer productinformatie)
– Stealth S-680 Alignment Laser (klik voor meer productinformatie)

– Geometrical Set (als uitbreiding op Stealth Laser) (klik hier voor meer productinformatie)

– Pulley Pro (klik hier voor meer productinformatie)

Alle laserapparatuur is uitbreidbaar met een module voor trillingsmetingen en balanceren.Klik hier voor meer informatie over trillingsmetingen en balanceren, in combinatie met de Stealth Laser een totaaloplossing voor onderhoud en condition monitoring.

Alle apparatuur is ook te huur bij MultAlign. Indien u geinteresseerd bent komen wij graag een demonstratie geven.

Voor de huurprijslijst klik hier

Voor een demonstratie of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Klik hier


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vhosts/multalign.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405