MultAlign Introduceert Nieuwe Technologie op TIV

Written by on maart 1, 2011 in Nieuws - Comments Off on MultAlign Introduceert Nieuwe Technologie op TIV

Op 18,19 en 20 januari 2011 staat MultAlign op de TIV in Gorinchem met een aantal compleet nieuwe uitvindingen op het gebied van uitlijnen. De producten zijn door MultAlign zelf ontwikkeld en zijn innovatief maar ook kostenbesparend.

Laser Eye

Zo zal er op de beurs een systeem voor het eerst geïntroduceerd worden voor een continu uitlijningbewaking in combinatie met vibratie monitoring. Vibratie monitoring bestaat al op de huidige markt maar de combinatie met uitlijningbewaking is volledig nieuw. Daarnaast heeft het systeem een eerlijke prijs met een vanafprijs van € 3.000,- wat het een lucratieve investering maakt aangezien het een behoorlijke besparing oplevert op de onderhoudskosten.
Het systeem is toepasbaar in de industrie- en scheepvaartsector. Eigenlijk overal waar de uitlijning bewaakt moet worden.

Bijvoorbeeld in de scheepvaart op de hoofdmotoren is altijd te zien of de motoren in lijn staan en wat eventuele vibratie veroorzaakt. Dit resulteert in nooit meer onnodige kosten voor het controleren van de uitlijning en zo kan er tijdig ingeschat worden wanneer de uitlijning gecorrigeerd moet worden of onderhoud moet plaatsvinden. Indien er een aanvaring plaatsvindt of een object in de schroef belandt kan er direct gezien worden of dit effect heeft gehad op de uitlijning.

In de industrie kan het toegepast worden op productielijnen of offshore op olieplatformen. Bij het wegpompen van olie op de platformen is er sprake van vervorming door de krachten die hierbij meespelen. Nu kan direct in de gaten gehouden worden hoeveel het vervormd en of het binnen toleranties blijft.

Het systeem wordt voor het eerst geïntroduceerd op de TIV in Gorinchem, op stand 135.

Industry Chock

Op de beurs introduceert MultAlign tevens een nieuw ontwikkelde verstelbare motorvoet. De kenmerken hiervan zijn een lage inbouwhoogte, hoge krachtweerstand en gemakkelijke verstelling. Naast deze kenmerken onderscheid de Industry Chock zich van andere stelbare montagevoeten door de prijs die gemiddeld 40% lager ligt dan huidige verkrijgbare montagevoeten.

Het systeem wordt voor het eerst geïntroduceerd op de TIV in Gorinchem, op stand 135.

Uiteraard presenteert MultAlign ook haar huidige assortiment producten. Zo kunt u op onze stand meer informatie krijgen over de Loctite Fixmaster Epoxy’s, de Stealth Alignment Lasers, de Pocket Vibra Pro (vibratiemetingen), Pocket Balancer (on-site balanceren) en de Pulley Pro (pulley uitlijnlaser).

Wij heten u graag welkom bij stand 135 op de TIV in Gorinchem op 18,19 of 20 januari 2011 in de Evenementenhal in Gorinchem.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vhosts/multalign.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405